Bedrijfsopticien

Werkt u op een kantoor en krijgt u last van uw ogen door de vele uren achter het beeldscherm? Dan is het tijd om een bedrijfsopticien in te schakelen. Helaas heeft niet ieder bedrijf de toegang tot een bedrijfsopticien. Daarom komen bedrijfsopticiens steeds vaker langs op een bedrijf. Dit zijn zowel kantoren als werkplaatsen, winkels of andere bedrijfspanden. MeYe Optiek biedt deze service ook voor u, uw werknemers of collega’s aan. Benieuwd hoe we te werk gaan? Lees dan meer en plan vandaag nog een afspraak in met ons.

Bedrijfsopticien: wij komen langs bij uw werk

We noemden het hierboven al even: wij komen als bedrijfsopticien gewoon bij u langs op uw werk. Een bril die door een bedrijfsopticien wordt afgesteld kan veel oogklachten wegenemen die ontstaat door veelvuldig computergebruik. Klachten als bijziendheid, hoofdpijn en vermoeidheid of brandende ogen kunnen verminderd worden door een bijpassende bril. Het inschakelen van een bedrijfsopticien is niet alleen beter voor de gezondheid van u en uw collega’s, u kunt vele mensen in één keer helpen. We nemen bovendien graag de tijd voor het opmeten, afstellen of herstellen van allerlei soorten brillen.

Een opticien voor u en uw collega’s

De bedrijfsopticien komt op uw bedrijf langs en afhankelijk van de grootte en het aantal werknemers is het mogelijk om ons meerdere malen in het jaar, maand of week terug te laten komen. Vanuit de wet of CAO kan bovendien vastgesteld zijn dat u recht heeft op een jaarlijkse controle bij een opticien. Naast het opmeten van uw ogen en het afstellen van een bril, kunnen wij ook adviezen geven over de kijkhouding en kijkafstand. U en uw collega’s kunnen gewoon op het werk blijven en hoeven dus niet per se naar een opticien in de dichtstbijzijnde plaats.

Merken en soorten

Mogen we langskomen op uw bedrijf? Dan nemen we zelf onze meetinstrumenten mee. Ook hebben we altijd een deel van onze collectie bij, zodat u en uw werknemers of collega’s in alle rust een bril kunnen uitzoeken. Met verschillende merken en monturen in onze collectie zit er altijd wel een bril tussen die aan weet te spreken. Of dit nu een modieuze bril is, een toegankelijk huismerk, modern of klassiek montuur: in ieder geval is er keuze genoeg. Eventueel kunnen wij met u ook een afspraak maken over het soort bril dat we meenemen. Denk daarbij aan multifocale- of computerbrillen, leesbrillen of zelfs zonnebrillen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Voor bedrijven plannen we altijd graag onze tijd in. Sowieso is het verstandig om een afspraak met MeYe Optiek te maken. We komen namelijk nooit ‘zomaar’ even langs. We willen graag dat uw bedrijf de tijd heeft om bij ons langs te kunnen komen. De kosten zijn daarom ook altijd in goed overleg, waarbij heldere en duidelijke prijsafspraken worden gemaakt. Spreekt onze manier van werken u aan? Neem dan vandaag nog contact op en plan een vrijblijvende afspraak met ons in.