Sir John brillen

Een van de bekendere merken uit ons assortiment zijn de Sir John brillen. Dit merk, dat al sinds 1981 brillen wereldwijd verkoopt, blijft zich ieder jaar vernieuwen met een uitdagende collectie brillen. Sir John brillen kenmerken zich dan ook door eigentijdse designs die en aansluiten op de laatste trends in de modewereld op het gebied van brillen. Met een bril van het merk Sir John weet u zeker dat u door een eigentijds glaswerk en montuur kijkt. Benieuwd naar dit merk of wilt u meer informatie? Lees dan meer over deze brillen uit onze collectie.

Soorten Sir John brillen

Vormen, maten, soorten, kleuren: de monturen van de Sir John brillen zijn in alle modellen verkrijgbaar en kunnen zelfs onderling nog gecombineerd worden. Het belangrijkste van een bril is natuurlijk de kwaliteit van de glazen of lenzen. Deze kunnen door MeYe Optiek voor u op maat worden gemaakt, zodat ze precies aansluiten op uw ogen en uw zicht corrigeren waar nodig. U kunt kiezen uit verschillende soorten Sir John brillen. Wilt u een stoer model bril? Of liever een eigentijds model met een klassieke look? U vindt ze ongetwijfeld in onze collectie. Ook geven we graag advies als u nog twijfelt over het soort bril dat u zoekt.

Altijd een montuur dat past

Brillen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de modewereld. Het dragen van een bril is hip, zelfs door mensen die eigenlijk helemaal geen bril nodig hebben. Sir John is een brillenmerk dat goed weet wat de trends zijn op het gebied van brillen. Zo hebben ze monturen die eigentijds en strak zijn, maar ook erg modern en zelfs gewaagd. Met deze brillen heeft u in ieder geval een uniek montuur. Zo draagt u een bril die u niet alleen beter laat zien, maar ook nog eens bijdraagt aan uw uiterlijk. En dat ziet u!

Uw bril opmeten en meer!

Maatwerk is belangrijk. Daarom voeren wij graag een oogmeting uit bij u thuis. Aan de hand van deze meting kunnen we de sterkte van de glazen bepalen en kunt u een bril uitzoeken. We komen terug om de bril te leveren en af te stellen. Een bril duur? Welnee! MeYe Optiek houdt niet van gekke fratsen. Bij ons geldt: What you see is what you get, en dat geldt ook voor onze prijzen. Bovendien vallen onze brillen gewoon onder de standaard verzekeringen. Eventueel willen wij ook graag samen met u kijken hoe de verzekering precies in elkaar steekt. MeYe Optiek geeft u graag passend advies.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een voordeel van MeYe Optiek: wij komen naar u toe. Geen lange wachttijden meer bij de opticien of altijd maar tijd vrijmaken tijdens de reguliere werktijden. Nee, MeYe Optiek is zelfs buiten de reguliere werktijden actief. Ook in de avond, tot negen uur, kunnen wij gewoon bij u langs komen. Het voordeel is dat we zo in alle rust en ruimte uw bril op kunnen meten. We zullen dan een of meerdere keren terugkeren om de bril te bezorgen, maar ook om hem bij te stellen waar nodig. Gebruikmaken van onze service? Neem contact op via het online contactformulier!