meye optiek logo

Opticien in Den Bosch en Omgeving

Stel: u heeft een opticien in Den Bosch nodig, maar bij de gebruikelijke opticiens kunt u alleen overdag terecht of in het weekend. Maar wat als u geen tijd heeft? Of als u slecht ter been bent en gebaat bent bij hulp aan huis? Dan is het een goed idee om de diensten van MeYe Optiek als opticien in Den Bosch in te schakelen. Wij komen bij u aan huis en trekken graag de tijd voor u uit om u te helpen bij het opmeten van uw ogen, afstellen van een bril of het kiezen van een nieuw montuur. Lees op deze pagina meer over onze service

MeYe Optiek: altijd een opticien in Den Bosch dichtbij

Nooit meer last van een wachtrij als opticien in Den Bosch dus. Op dit moment zijn we actief door de gehele provincie Noord-Brabant: van Breda tot Eindhoven. En of u nu onze diensten wilt gebruiken op een doordeweekse avond (zelfs tot negen uur) of op een rustige zondagmiddag: dankzij onze flexibiliteit bepaalt u waar en wanneer u een opticien in Den Bosch nodig heeft. Naast particulieren helpt MeYe Optiek ook bedrijfspersoneel met het kiezen van een nieuwe bril en komen we langs in zorginstellingen als opticien in Den Bosch.

Van oogmeting tot nieuwe bril

Samen met u kijken we naar wat u en uw ogen nodig hebben. Daarom hebben we speciale meetapparatuur bij de hand waarmee we een (gratis) oogmeting kunnen uitvoeren. Aan de hand van zo’n meting ziet onze opticien hoe we u kunnen helpen. Een bril op sterkte, een varifocus of ‘slechts’ een leesbril ter ondersteuning: MeYe Optiek biedt het allemaal. Bovendien komen we ook langs om de bril, wanneer hij geleverd is, voor u op een juiste manier af te stellen. Zit hij na een tijdje niet lekker meer en drukt hij bijvoorbeeld veel op uw neus? Ook dan komen we gerust weer langs om uw bril bij te stellen waar nodig.

Een merk en montuur dat u past

Een bril hoort niet alleen op maat te zijn, maar moet ook nog eens aansluiten op uw gezicht. Brillen zijn daarom ook al lange tijd niet alleen manieren om beter te kunnen zien. Nee, een bril is ook een modebewust item dat aansluit bij uw eigen stijl, voorkeuren en smaak. Een goede bril helpt u niet alleen beter te zien, maar helpt u er ook beter uit te zien! Daarom vindt u in de collectie verschillende monturen en merken: van klassieke, degelijke modellen tot modieuze nieuwe stijlen. U vindt ze bij MeYe Optiek.

Interesse? Plan vrijblijvend een afspraak in

MeYe Optiek werkt, om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn, alleen op afspraak. De afspraken met MeYe Optiek zijn geheel vrijblijvend. Vul het contactformulier op onze website in met uw vraag of verzoek: wij helpen u graag! Ook op het gebied van een brillenvergoeding bij verschillende zorgverzekeraars denken we met u mee. Dat is het gemak van MeYe Optiek: hulpvaardigheid en professioneel advies altijd dichtbij wanneer u dat wilt