meye optiek logo

Brilvergoeding

Na een oogmeting en diverse bezoeken aan een opticien komt u erachter: u moet een bril. Bij velen vraagt dan meteen de vraag of er recht is op een brilvergoeding. Als u door MeYe Optiek uw ogen op laat meten en u moet inderdaad een bril, dan heeft u bij ons de keuze uit een aantal opties. Benieuwd welke brilvergoedingen dit zijn? Of wilt u onze diensten graag vergelijken met andere opticiens en optieken? Lees hieronder meer over de brilvergoeding die we bieden..

Heb ik recht op een brilvergoeding?

Het antwoord is simpel, maar kort: ja, u heeft recht op een brilvergoeding als u een bril via MeYe Optiek bestelt. Ook al zijn we een actief die bij u langs komt en dus niet op een vaste plek gevestigd is, een goede bril wordt door ons gewoon vergoed. Wat er echter precies wordt verzekerd is echter wel afhankelijk van uw verzekeraar. Maar dit is niet anders dan bij een andere opticien. De kosten van een bril worden doorgaans wel gedekt wanneer u een aanvullend verzekeringspakket hebt, maar als u meer kosten maakt heeft u zeker recht op een aanvullende brilvergoeding. MeYe Optiek maakt daarbij gebruik van Icodis+, een online declaratieplatform van opticiens. Wij kunnen met behulp van Icodis+ een brilvergoeding voor u indienen en direct verrekenen met uw aankoop. En dat is wel zo makkelijk natuurlijk!

Zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken

De Amersfoortse, Anderzorg, Aevitae ASR, Aevitae Avero, Aevitae Goudse, Aevitae VGZ, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Friesland, Delta Loyd, Eno-Salland, FBTO, IAK ASR, IAK Avero, IAK VGZ, Interpolis, IZA, IZA Cura, IZA-Gemeenten (VNG), IZZ, Kiemer, Menzis, Nedasco Avero, Nedasco Besured, Nedasco VGZ, Ohra, ONVZ, OZF Achmea, Plus, PNO, PRO Life, Stad Holland, Turien-Achmea, Turien-VGZ, UMC, Univé, Univé SZVK, VGZ, VvAA, Zekur, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, Zorgzaam.

MeYe Optiek helpt u verder

Het aanbieden van verzekeringen voor uw bril is een belangrijk deel van ons werk. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u recht heeft om goed te kunnen zien. MeYe Optiek biedt daarom ook advies op maat aan. Twijfelt u bijvoorbeeld over een verzekering? Leg de vraag bij ons neer en samen kijken we naar een verzekering die aanpast bij wat u nodig heeft. Hierdoor kunnen wij het gehele totaalpakket aanbieden: van oogmeting tot het afstellen en bijstellen van uw bril en uiteindelijk de financiële afhandeling.

Opticien aan huis: wel zo makkelijk!

Zoals gezegd werkt MeYe Optiek via afspraak. En daarin zijn we erg flexibel. Zo kunnen we ook op uw werk langskomen om u en uw collega’s te helpen bij het uitkiezen van een leesbril, zonnebril, computerbril of varifocus bril. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in met MeYe Optiek. We horen graag hoe wij u kunnen helpen. Vul het online contactformulier in en laat weten wat wij precies voor u mogen betekenen.

Meer informatie? Neem contact op!

Overdag zijn we vaak op weg met onze mobiele meetinstrumenten en collectie brillen, zonnebrillen en leesbrillen. Een afspraken is dus noodzakelijk, wilt u onze diensten inschakelen. Door middel van het online contactformulier of een simpel telefoontje kunt u ons bereiken. Ook op zondagen overigens en in de avond (tot negen uur). Zo zijn we altijd dichtbij en in de buurt om u te helpen. Momenteel zijn we dan ook werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant.