meye optiek logo
merkbrillen

Merk brillen

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald type merk brillen bent u bij MeYe Optiek helemaal op de goede plek. In onze collectie vindt u een altijd divers aanbod van merk brillen die wij selecteren. Geen goedkope brillen voor een scherpe prijs, maar echte kwaliteitsbrillen die lang mee gaan. Samen met u komen we tot een bril die uw ogen voldoende corrigeert, perfect aansluit op uw gezicht en ook aansluit bij uw stijl. Met onze service aan huis, heeft u bovendien de tijd om uitgebreid uw bril uit te proberen, te passen en eventueel advies in te winnen. Dat is de service van MeYe Optiek. Bijzonder? Wij vinden dat niet meer dan normaal.

Diverse soorten merk brillen

Wij willen onze klanten altijd een mooi aanbod kunnen bieden om uit te kiezen. Daarom vindt u bij ons merk brillen met monturen die u niet snel bij een andere brillenwinkel vindt. Een greep merk brillen uit onze collectie: Jaguar, JOOP!, Sir John, Easy Eyewear, The Line en Metropolitan. Zoals u kunt zien op onze website een mooie combinatie van moderne en klassieke monturen, designs en van huismerken tot modemerk. We willen u graag een zo’n compleet aanbod merk brillen bieden.

Contact

merkbrillen
bril ooserhout

Onze brillen garanties

MeYe Optiek heeft inmiddels al enkele jaren ervaring in de optiekwereld. Dankzij onze flexibele werkwijze aan huis, maar ook onze garanties weten mensen ons steeds vaker te vinden. Of beter gezegd: mogen we steeds vaker bezoeken aan klanten brengen. Zo profiteert u bij MeYe Optiek van passende garanties en worden onze brillen ook verzekerd via de gangbare basisverzekeringen. Ook als u een klacht heeft aan uw bril, hij niet meer lekker op uw neus ligt of wanneer hij gerepareerd moet worden kunt u gebruikmaken van onze service. Op dit moment vindt u ons door heel Noord-Brabant: van Breda tot en Eindhoven en alle tussenliggende plaatsen.

Een bril die bij u past

We noemden het natuurlijk al eerder, maar MeYe Optiek wil dat uw nieuwe bril perfect op uw wensen en voorkeuren aansluit. Daarom voeren we ook altijd een (gratis) oogmeting uit. Met onze handige draagbare meetapparatuur kan dit gewoon bij u thuis gebeuren. Heeft u bijvoorbeeld een varifocus bril nodig? Dan kunnen we dit meteen voor u regelen. Dat geldt ook als u een zonnebril op sterkte, leesbril, computerbril of sportbril zoekt. Voor vragen en latere bijstellingen of reparaties bent u ook altijd welkom.

Contact

merkbril
jaguar zonnebril

Neem contact op en plan een afspraak in

MeYe Optiek werkt alleen op afspraak. Gek? Welnee! Wij komen langs bij u aan huis of op uw bedrijf. We zien nog altijd dat veel mensen geen tijd hebben om doordeweeks naar de opticien te gaan en dan maar op een drukke zaterdag een bezoekje brengen aan de dichtstbijzijnde opticien. Jammer. Want hierdoor ontstaat er veel haastwerk en krijgt u niet altijd de service en tijd die bij het passen van een bril hoort. MeYe Optiek neemt daarom graag de tijd voor u en komt langs buiten de reguliere werktijden (tot ’s avonds negen uur). Laat ons weten wat u precies zoekt en vul het online contactformulier in of plan hieronder al een afspraak met ons in!