meye optiek logo

Oogmeting aan huis

Heeft u al een tijdje last van slecht zicht of twijfelt u of uw bril de juiste sterkte heeft? Schakel dan onze oogmeting aan huis in. Tegenwoordig is de apparatuur van een opticien gewoon mee te nemen. MeYe Optiek beschikt bovendien over alle meetapparatuur die nodig is voor een oogmeting aan huis. Het voordeel? U kunt in alle rust en in een vertrouwde omgeving een oogmeting laten uitvoeren. Wel zo fijn als u geen tijd heeft om een opticien zelf te bezoeken of wanneer u slecht ter been bent! Op deze pagina vindt u meer informatie over deze service.

Oogmeting aan huis door MeYe Optiek

Een oogmeting aan huis valt eigenlijk iedereen aan te raden. Vaak kunnen we tijdens de werkweek niet terecht bij een opticien en moeten we een bezoek in het weekend brengen. Vaak is het dan een komen en gaan van klanten, waardoor het persoonlijke aspect van een oogmeting minder is. Terwijl dat toch een belangrijke factor is. Uw ogen zijn een kostbaar bezit die u iedere dag nodig heeft. Bij een oogmeting aan huis door MeYe Optiek staan úw ogen centraal!

Gratis oogmeting

Een voordeel is dat we de oogmetingen geheel gratis voor u uitvoeren. Zo bieden wij een totaalpakket op het gebied van optiek aan: van oogmeting tot het afstellen of herstellen van brillen. Al onze andere diensten of producten zoals brillen vallen onder de standaard brillenvergoeding. Weet u niet precies wat verzekerd is en wat niet? Geen probleem! Wij zoeken dit graag voor u uit. Met passend en eerlijk advies weet u zeker dat u voor de beste bril kiest die geheel aansluit op uw eigen wensen, zicht en andere voorkeuren.

Meten en aanmeten

Wanneer MeYe Optiek bij u thuis uw ogen op komt meten, nemen we ook een deel van onze collectie brillen mee. Indien u bijvoorbeeld een nieuwe bril wilt of nodig heeft, kunt u deze meteen bij ons uitproberen. Samen met u kijken we naar het uiterlijk van het montuur en stellen we de bril op uw wens en zicht af. Uiteraard is deze collectie die we dan meenemen, maar een fractie van ons totale aanbod en heeft u de ruime keuze uit merken en monturen. Denk daarbij onder meer aan merken als JOOP!, Jaguar of Metropolitan. Van bekende, luxe brillen tot een degelijk klassiek montuur: uw nieuwe bril draagt u dankzij MeYe Optiek.

Maak vrijblijvend een afspraak!

MeYe Optiek werkt alleen maar op afspraak. Dit heeft vooral voor u een groot voordeel, aangezien u naar wens een datum en tijd met ons kunt afspreken. Met onze flexibele werktijden (tot negen uur in de avond) kunnen we bovendien ook bij u langskomen na uw werk. We trekken graag voor u de tijd uit, zodat u in alle rust een bril kunt kiezen die bij u past. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en wilt u een bril aanmeten door MeYe Optiek. Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.
oogmeting aan huis