logo meye optiek
lithe woman

Lithe

Zeer flexibel, robuust en huidvriendelijk high-techbeta titanium uit Japan. Dat is het materiaal. Wanneer je het juiste idee combineert met het juiste materiaal en ontwerp, is het resultaat iets vernieuwends en inspirerend. Een nieuwe, gepatenteerde oplossing.

Soorten Lithe brillen

De monturen van Lithe Eyewear zijn super elastisch, elegant én verfijnd. Het materiaal is zeer flexibel, robuust en gemaakt van huidvriendelijke hightech bèta-titanium uit Japan. Het Duitse merk staat bekend om haar stijlvolle kleurrijke accenten en anatomisch perfecte pasvorm. De verbluffende eenvoudige bevestiging van de nylondraadjes en de draagbare, maar zeer moderne fronten van Lithe Eyewear zijn een ware verrassing. Bent u benieuwd naar de collectie? Kom dan eens langs bij onze winkel in Tilburg.

Contact

leonardo d
leonardo d vrouwen bril

Onze manier van werken

Ons nieuwe concept is ontworpen om een ​​droom te zijn om te dragen – niet alleen buitengewoon comfortabel, praktisch en stoer, maar ook gemakkelijk te passen. Innovatief en uniek. Opvallend maar niet dominant. Modern en vooruitstrevend, dankzij het bèta-titanium materiaal. Hypoallergeen en vooral aantrekkelijk. Een vlekkeloze, gepatenteerde revolutie. De puurste vorm van tijdgeest.

 

 

 

 

 

 

Een opticien aan huis

Het grote voordeel van MeYe Optiek is dat wij aan huis komen. Geen lange wachttijden meer bij de opticien of lastige afspraken tijdens werkuren moeten maken. Nee, met onze service kunnen wij u op uw eigen tempo helpen. Verwacht dan ook geen haastwerk, maar een persoonlijke begeleiding bij het opmeten, kiezen en uiteindelijk afstellen van de juiste bril. Neem gerust alle tijd om uw bril uit te proberen; en niet zelden trekken we meerdere uren uit om samen de juiste bril, het montuur of afstelling te vinden. Naast onze aan huis service kunt u MeYe Optiek ook inzetten als bedrijfsopticien of vragen om naar een verzorgingshuis of zorginstelling te komenWe zijn er allemaal trots op dat LITHE-brillen voor zoveel mensen al de eerste keuze van brillen zijn geworden.We kijken er naar uit om u ook te laten zien wat het kan doen.

Contact

lithe
lithe

Vrijblijvend een afspraak maken

Persoonlijk contact en een goede begeleiding staan bij MeYe Optiek voorop. Omdat wij aan huis komen weet u precies met wie u te maken heeft. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan op doordeweekse dagen en op zondagen op een door u gewenste tijd en zelfs tot negen uur ’s avonds. Zo weet u zeker dat de opticien tijd voor u vrijmaakt. Aarzel niet en maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak met MeYe Optiek.