meye optiek logo

Opticien in Breda en Omgeving

Woont u in Breda of omgeving en bent u op zoek naar een flexibele opticien? MeYe Optiek is opticien voor Breda en omstreken die bij u aan huis komt. Als opticien aan huis kunt u ons zowel particulier, maar ook als bedrijf of zorginstelling inschakelen. Onze diensten als opticien in Breda zijn dezelfde als een opticien op vaste locatie, met als groot voordeel dat wij bij u langskomen wanneer u dat wilt. Lijkt dit u iets? Lees dan hieronder meer over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden als opticien Breda en maak kennis met MeYe Optiek

MeYe Optiek: uw opticien in Breda en omgeving

Nooit meer een afspraak moeten verzetten omdat u naar een opticien moet of eerder vrij nemen van werk: nee, dankzij MeYe Optiek de opticien in Breda aan huis, kunt u gewoon een afspraak in uw eigen tijd inplannen. Zo zijn wij ook in de avonduren werkzaam (tot negen uur) en kunt u zelfs op een zondag gebruikmaken van onze service. Want waar andere opticiens in Breda dicht zijn, trekken wij graag de tijd voor u uit. We komen langs met onze eigen professionele meetapparatuur om uw ogen op te meten.

Een grote collectie brillen

Als opticien kunt u bij ons uiteraard ook meteen een nieuwe bril uitkiezen. Niet alleen nemen we namelijk onze meetapparatuur mee, we hebben ook een deel van de collectie bij waar u uit kunt kiezen. Zit uw bril er niet tussen? Dan hebben we altijd een catalogus bij de hand waar al onze monturen te vinden zijn. Bij ons koopt u bovendien niet alleen een bril die u dagelijks draagt, maar ook specifieke brillen. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten monturen zonnebrillen, leesbrillen en zelfs speciale computerbrillen.

Service verzekerd

Wij hebben al velen mogen helpen bij het aanmeten en passen van een nieuwe bril. Hoewel een bril vaak een prijskaartje meedraagt, zijn ze nog altijd noodzakelijk om goed te kunnen zien. Tenzij u lenzen draagt natuurlijk. Toch betekent dat niet dat u uw nieuwe bril geheel zelf moet betalen. Doorgaans wordt een bril namelijk gewoon vergoed. Vindt u dit lastig om uit te zoeken? Geen probleem. We kijken samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van verzekeringen en verzekeringspakketten. Door middel van Icodis+, een declaratieplatform voor optiek, bieden we duidelijkheid.

Vrijblijvend een afspraak maken

Een afspraak met MeYe Optiek is geheel vrijblijvend. Zoals gezegd bepaalt u waar wij moeten zijn. De persoonlijke zorg en aandacht bij het kiezen van een bril staan bij ons op nummer één. MeYe Optiek trekt graag de tijd voor u uit om naar uw wensen, maar ook opmerkingen en eventuele oogklachten te luisteren. Kunt u onze diensten wel gebruiken? Vul dan vandaag nog het online-contactformulier op onze website in of bel naar 088-750 83 95; wij horen graag hoe we u kunnen helpen!