meye optiek logo

Gucci™ Eyewear

Ontdek De Gucci Eyewear Collectie

gucci

Chique, innovatief en echt uitmuntend: Gucci is een high-end luxe modebedrijf met een wereldberoemde reputatie op het gebied van stijl en smaak. Het werd opgericht in Florence, Italië, door Guccio Gucci, een half dozijn generaties nadat zijn familie een kledingbedrijf had opgericht. Sinds de oprichting heeft Gucci een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid en stijl, en is het een levendige steunpilaar gebleven in de modewereld.

Sinds 2015 wordt het beroemdste huis geregisseerd door Alessandro Michele, een getalenteerde ontwerper die wordt geprezen om zijn opstandigheid en zijn voorliefde voor experimentele ontwerpen. Nu wordt Gucci geassocieerd met trendy, innovatieve looks en grenzeloos zelfvertrouwen.

Het moderne Gucci benadert wat mode is op een volledig moderne manier en keert terug naar de grenzen van luxe voor de eenentwintigste eeuw. De gedurfde en vooruitstrevende ontwerpen worden gewaardeerd door veel van ’s werelds meest iconische fashionista’s en beroemdheden, waaronder Jared Leto, Margot Robbie, Serena Williams, Diane Keaton, Sienna Miller, James Corden, Dakota Johnson en nog veel meer.

Samen met de creaties voor Gucci’s merknaam, herinterpreteert Alessandro Michele stijlen uit de gouden eeuw van vintage stijlen om zonnebrillen en optische artikelen te creëren. Zijn brillen en zonnebrillen vertonen Edwardiaanse en art-decovormen met uitgebreide decoraties en levendige kleuren.

Over Gucci

In 1999 werd Gucci onderdeel van de Kering Group, een multinational met hoofdkantoor in Frankrijk die zich bezighield met het creëren van extravagante accessoires, zoals sieraden, horloges, lederen producten en brillen. Naast Gucci houdt Kering toezicht op het ontwerpen van een bloeiende lijn van Houses of Fashion, waaronder Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Balenciaga, Boucheron, Brioni, enz.

De plannen voor de brillenlijn van Gucci tonen de visie van de Gucci Group op creativiteit en zelfexpressie, met kleurrijke en bizarre monturen samen met luxeartikelen in een ingewikkelde mix van vreemde vormen en levendige tinten. Een speelse setting wordt afgewisseld met een retrostijl uit de jaren 80.

Elk paar Gucci-brillen heeft zijn eigen verhaal – gericht op de individualiteit van de drager. De nieuwste brillencollectie presenteert een reeks vormen, gekenmerkt door de durf en creatieve geest van Gucci. Geïnspireerd door de iconische elementen van het huis, is het assortiment een eclectische mix van vormen die herinneren aan de jaren ’70 en ’80. De silhouetten staan centraal in een show van het merkimago van Gucci.

Een weergave van Gucci’s baanbrekende benadering van brillenontwerp toont een glamoureus gouden ontwerp dat wordt geaccentueerd door overdreven afmetingen en verrassend volume. Kristallen versieringen, precies met de hand geschilderd op elk paar van de set, betoveren het oog met een allesomvattende Hollywood-achtige aantrekkingskracht. De Double G en Horsebi illustreren de multidimensionale emotionele en stilistische complexiteit van Gucci-brillen.

Geschiedenis van Gucci

Waar denk je als eerste aan als je aan Gucci denkt? De schandalige silhouetten en indrukwekkende reclamecampagnes met Tom Ford aan het roer? Of de vrouwelijke en uitgesproken Italiaanse ontwerpen van Frida Giannini met een bloemenprint? Of misschien een gedurfde, eigenzinnige en androgyne esthetiek van Alessandro Michele?

Maar lang voordat deze geniale ontwerpers de show bij Gucci runden, begon het iconische modehuis in 1921 als een bescheiden leerwinkel. Opgericht in Florence door Guccio Gucci, een zoon van een Italiaanse handelaar, het merk gespecialiseerd in lederen accessoires, geïnspireerd door Guccio’s dagen in de luxe horeca in Savoy, Londen.

 Vanaf de jaren 50 is het merk bekend geworden om zijn extravagante, luxueuze ontwerpen en kende het een geweldig succes onder Hollywood-sterren.

In een tijdsbestek van een eeuw heeft Gucci veel dingen meegemaakt: familievetes en het herstellen van de harmonie, mislukkingen en baanbrekende campagnes, een bijna-faillissement en legendarische ommekeer… Gucci heeft alles overleefd en de allure van het merk is blijvend. Tegenwoordig is het een van de beroemdste en invloedrijkste luxemerken ter wereld die een aantal van de meest gewilde kledingstukken in de mode maakt. Wij, bij EuroOptica, zijn erg blij en trots om een ​​geautoriseerde distributeur te zijn van iconische Gucci zonnebrillen en optische monturen. We wachten op je op 280 Columbus Ave, New York om je alle prachtige stukken te laten zien die we binnen hebben gekregen.

gucci meye optiek
meye optiek gucci

Welke Gucci bril past bij mij?

Bent u op zoek naar een bril op sterkte van Gucci, bij MeeyeOptiek hebben we elk model beschikbaar. Je vindt er verschillende monturen zoals de rechthoekige, vierkante en ronde vorm, evenals de typische materiaalcombinaties, zoals metaal of kunststof.

Elegant, excentriek en interessant: beschrijvingen die niet alleen afwisselend de Gucci-brillen op sterkte karakteriseren, maar die het plaatje ook helemaal afmaken. Naast de brillen zoals de Gucci-bril GG0027O of de Gucci GG0679OA, is de Gucci-zonnebril GG03980 bijzonder opvallend. De bril moedigt zelfs de meest aantrekkelijke trendsetters aan, niet alleen met het uiterlijk van de GG0627O of de GG03980.

De monturen van Gucci-brillen in verschillende stijlen en kleuren zorgen ervoor dat de meest opvallende trendsetters zich onderscheiden van de rest met verschillende kenmerken. Hetzelfde geldt ook voor de rechthoekige Gucci-bril GG0006O en de bouwkundige Gucci-bril GG0121O met kunststof frame in Havana of een andere coloring.

Daarnaast onderscheidt het label zich met behulp van de Gucci-brillen voor dames en Gucci-brillen voor heren en voor Gucci-brillen unisex met hun elegante metalen monturen waarmee het uitblinkt tussen de rest van de menigte. De Gucci-bril GG0027O in zwart onderscheidt zich door zijn uitgesproken vorm, die de strakke lijnen van het montuur benadrukt en het montuur een duidelijke, moderne uitstraling geeft.

Ze trekken ook alles uit de kast met Gucci semi-randloze monturen en randloze monturen van Gucci (de Gucci GG0399O). Na de Gucci-bril zwart hebben we ook de Gucci-bril blauw en de Gucci-bril groen, evenals de Gucci-bril grijs, Gucci-bril goud, of de Gucci-bril rood en alle andere schakeringen die je maar kunt bedenken.

Wat onzeker bij de Gucci brillen keuze? – Wij weten raad!

Om de geschiktste Gucci-bril voor u te vinden, kunt u optimaal profiteren van onze online passing module, waar u het model gewoon op uw gezichtsvorm kunt laten passen. 

Uw keuze is gemaakt? Onze software helpt u bij het kiezen van de perfecte brillenvorm. Of je nu kiest voor een Gucci-bril voor dames of een Gucci-bril voor heren, het maakt niet uit. Voor mannen en vrouwen van beide geslachten die een bril op sterkte nodig hebben, bieden we Gucci leesbrillen in alle vormen, kleuren en natuurlijk dioptrieën.

Maak een afspraak bij Meye Optiek

Naast onze kwalitatief hoogstaande merken, heeft MeYe Optiek ook service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Niet zo verwonderlijk, want als opticien die hoog kwaliteit van merkbrillen we zorgen dat u dat kwaliteit ook krijgt.

Wanneer u bij ons een bril komt kopen, doen wij graag een gratis oogmeting voorafgaand aan uw aankoop. Verwacht van ons geen gehaaste service: wij beschouwen u meer dan alleen een klant.

Niet zelden trekken we enkele uren uit voor onze klanten. Daarom komen we ook alleen langs op afspraak. Vul, om een afspraak te maken, het online contactformulier in en samen plannen we een afspraak in.