logo meye optiek

Een Opticien aan Huis in Waalwijk Nodig?

Heeft u opticien in Waalwijk nodig, maar heeft u weinig tijd of bent u slecht ter been? Voor MeYe Optiek is dat helemaal geen probleem! Want wist u dat wij gewoon bij u aan huis langskomen? Dankzij deze service kunt u in alle rust een nieuwe bril of montuur aan laten meten en voeren wij een professionele oogmeting uit. Als flexibele opticien in Waalwijk en omgeving is MeYe Optiek altijd in de buurt. Wilt u gebruikmaken van onze diensten of wilt u meer informatie? Lees dan zeker verder en wie weet zien wij elkaar binnenkort.

Opticien in Waalwijk nodig? Wij zijn er voor u!

Het grootste voordeel van onze werkzaamheden als opticien in Waalwijk of omgeving, ligt bij het feit dat u niet meer naar ons hoeft te komen. Geen haastklussen meer na het werk of aansluiten in de rij op zaterdag: nee, u kunt ons als opticien in Waalwijk inschakelen wanneer u dat wilt. Zelfs in de avonduren (tot negen uur) kunt u een afspraak met ons inplannen. Naast particulieren, zijn we ook in verpleeghuizen en zelfs kantoren aanwezig. Zo heeft u de professionaliteit van een goede opticien in Waalwijk altijd dichtbij.

Van oogmeting tot nieuwe bril

Met onze verplaatsbare meetapparatuur hebben we professionele methodes bij de hand om een oogmeting voor u uit te voeren. Naast oogmetingen kunt u dus bij ons ook meerdere soorten brillen kiezen. Wij hebben altijd een deel van onze collectie bij. Zit uw favoriete bril er niet tussen? Geen probleem. We kunnen altijd een bril naar uw wens samenstellen en deze via onze brillenmakers aan u leveren. Zit uw bril na een tijdje niet lekker? Ook dan komen we gewoon weer bij u langs om de bril zo af te stellen zodat hij uw zicht weer voldoende corrigeert en prettig op de neus ligt. Ook als uw bril na zoveel jaar kapotgaat of verslijt, kunnen wij u mogelijk helpen aan een nieuw model.

Een collectie die aanspreekt

Belangrijk onderdeel van ons werk is om op de hoogte te blijven van de laatste (technische) ontwikkelingen, nieuwe brillencollecties en natuurlijk veranderingen binnen zorgverzekeraars omtrent brillenvergoedingen. Onze collectie brillen bestaat uit een aantal betrouwbare, robuuste merken die een hoge kwaliteit brillen maken. Denk bijvoorbeeld aan Joop!, Jaguar of Metropolitan. Of u nu een modern, strak montuur zoekt of juist een degelijke bril met klassiek montuur en glazen: u vindt het allemaal in onze collectie.

Interesse? Plan vrijblijvend een afspraak in

Gebruikmaken van onze flexibele service en optiek aan huis? Aarzel niet langer en plan geheel vrijblijvend een afspraak met ons in. We komen graag met u in contact om te kijken naar hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Ook als u vragen heeft over bepaalde merken en monturen, speciale brillen uit onze collectie, zoals een computerbril, leesbril of zonnebril, helpen we u graag met advies en tips over onze producten. Een eenvoudig mailtje of telefoontje volstaat!