meye optiek logo

 Zonnebril op sterkte

Tijdens de zomermaanden een onmisbare gadget: de zonnebril, eventueel op sterkte. Toch is de welbekende zonnebril voor sommige mensen meer dan een gadget. Zonnebrillen worden dan ook gedragen op het werk, achter het stuur of zelfs tijdens het sporten. De laatste jaren zijn er zelfs zonnebrillen op sterkte, zodat ook mensen die een bril in het dagelijks leven dragen ook in de zomermaanden een goed zicht hebben. Bent u benieuwd naar onze zonnebrillen en wilt u meer weten? We vertellen u graag meer over de verschillende opties die wij bieden.

Waarom een zonnebril op sterkte?

Zoals gezegd zijn onze zonnebrillen een goede bescherming tegen de zon. De bekende donkere glazen van een zonnebril hebben als primaire doel om het ultraviolette licht van de zon tegen te houden. We hebben immers allemaal eens in de zon gekeken en last van de ogen gekregen. De beschermende, donkere laag van een zonnebril houdt deze straling voor een groot deel tegen. Toch is het verstandig om nooit recht in de zon te kijken! Een zonnebril op sterkte is ontwikkeld voor mensen voor mensen die in het dagelijks leven ook een bril dragen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook multifocale (bril om dichtbij én veraf te kunnen zien) zonnebrillen in de collectie.

Een zonnebril aan laten meten

Onze zonnebrillen op sterkte en zonnebrillen zonder sterkte kunnen door MeYe Optiek aangemeten worden. Hierdoor heeft u een persoonlijke zonnebrillen die op een juiste manier is afgesteld en uw zicht op de meest optimale manier corrigeert. Mocht u overdag voor langere tijd een zonnebril op sterkte nodig hebben, dan raden we het aan om sowieso deze meting uit te laten voeren. Zo’n afspraak inplannen gaat erg eenvoudig en MeYe Optiek komt gewoon bij u langs. Ook buiten reguliere werktijden (tot negen uur ’s avonds) kunt u gebruikmaken van onze service.

Een altijd wisselende collectie

Naast onze service waarbij u als klant centraal staat, heeft u de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod brillen in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een bepaald montuur of bent u benieuwd of een montuur u staat? Laat het ons weten. Ook brillen die niet direct in onze collectie verkrijgbaar zijn, kunnen wij eventueel speciaal voor u laten bestellen. Ook wanneer u een bril wil laten herstellen of opnieuw af wil stellen kunnen wij u hierbij helpen. En dat alles in een voor u vertrouwde omgeving, waarbij we ruim de tijd nemen.

Plan vrijblijvend een afspraak in

Zoals gezegd werkt MeYe Optiek via afspraak. En daarin zijn we erg flexibel. Zo kunnen we ook op uw werk langskomen om u en uw collega’s te helpen bij het uitkiezen van een leesbril, zonnebril, computerbril of varifocus bril. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in met MeYe Optiek. We horen graag hoe wij u kunnen helpen. Vul het online contactformulier in en laat weten wat wij precies voor u mogen betekenen.