meye optiek logo
look add

Look Add

Een van de bekendere merken uit ons assortiment zijn de Look Add brillen. Dit merk, dat al sinds 2016 brillen wereldwijd verkoopt, blijft zich ieder jaar vernieuwen met een uitdagende collectie brillen. Look Add brillen kenmerken zich dan ook door eigentijdse designs die en aansluiten op de laatste trends in de modewereld op het gebied van brillen. Met een bril van het merk Look Add weet u zeker dat u door een eigentijds glaswerk en montuur kijkt. Benieuwd naar dit merk of wilt u meer informatie? Lees dan meer over deze brillen uit onze collectie.

Soorten Look add brillen

Hoe leuk zou het zijn als u dagelijks kunt wisselen van bril? Kies dan voor Look Add brillen. Daardoor kunt u elke dag een andere kleur frame dragen die u precies op uw outfit kunt afstemmen. Dankzij de magnetische covers bent u in staat elke dag opnieuw uw bril zelf samen te stellen. Meer weten? Meye Opticien is vanuit de regio Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk snel en eenvoudig bereikbaar, maar uiteraard staat onze deur voor iedereen open.

Contact

elke dag een andere bril
lookadd mannen bril

Altijd een montuur dat past

Elke dag een nieuwe uitstraling met Look Add brillen
Maar hoe werkt het? U kiest Look Add brillen en een aantal covers. In het assortiment van Look Add zitten vijf vederlichte monturen in twee verschillende kleuren: zwart en titanium. Combineer deze samen met een stoere, rustige of juist kleurrijke cover en uw bril is compleet.

Uw bril opmeten en meer!

Met een Look Add bril wordt uw montuur een echte accessoire die u volledig naar wens van kleur kunt laten veranderen. Nieuwsgierig geworden naar het concept en de Look Add brillen? Bij Vermaas Brillen Contactlenzen in Nieuwegein vertellen wij u graag meer.

Contact

LOOK ADD brillen
look add verschillende kleuren

Maak vrijblijvend een afspraak

Een voordeel van MeYe Optiek: wij komen naar u toe. Geen lange wachttijden meer bij de opticien of altijd maar tijd vrijmaken tijdens de reguliere werktijden. Nee, MeYe Optiek is zelfs buiten de reguliere werktijden actief. Ook in de avond, tot negen uur, kunnen wij gewoon bij u langs komen. Het voordeel is dat we zo in alle rust en ruimte uw bril op kunnen meten. We zullen dan een of meerdere keren terugkeren om de bril te bezorgen, maar ook om hem bij te stellen waar nodig. Gebruikmaken van onze service? Neem contact op via het online contactformulier!