logo meye optiek

👇VEEL GESTELDE VRAGEN FAQ👇

Wilt u graag meer weten over het menselijke oog, de voordelen van MeYe Optiek of algemene zaken zoals verzekeringen? We begrijpen dat u soms met vragen zit. En die wilt u natuurlijk snel beantwoord hebben. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Hier vindt u de antwoorden op de vragen die wij het vaakst krijgen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer ben je nachtblind?

👉 Het menselijke oog heeft licht nodig om goed te kunnen functioneren. Het oog valt daarom heel goed met een camera te vergelijken, ook hiervoor heeft u licht nodig om een goede foto te kunnen maken of te filmen. In het donker zien mensen weinig tot niets, daar is dus niets geks aan. Toch kan het zijn dat u bij het minste of geringste duisternis last van slecht zicht heeft. We spreken hierbij van nachtblindheid. Kunt u in het (half)donker nauwelijks tot niets zien of heeft u bijvoorbeeld last van slecht zicht na naderende autolampen? Dan kan daar wel iets aan gedaan worden.

Lees meer>>>

Wat zijn de laatste brillentrends?

👉 Net zoals kleding hebben brillen ook de afgelopen eeuwen een modeslag gemaakt. Niet alleen is het dragen van een bril tegenwoordig belangrijk om het zicht te verbeteren of om scherp licht tegen te houden, een bril moet steeds vaker ook aansluiten bij onze persoonlijke stijl, ons uiterlijk en is onderhevig aan de laatste modegrillen. Dit leidt tot een groot aanbod monturen in allerlei kleuren, materialen en looks.

Lees meer>>>

Wat zijn de voordelen van Meye Optiek?

👉 Als u op onze website heeft gekeken, heeft u ongetwijfeld gezien dat wij als opticien nét iets anders te werk gaan dan de standaardopticien in de winkelstraat bij u in de buurt. Onder andere een goede service en persoonlijke aandacht die wij voor u als klant hebben. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. MeYe Optiek kunt u voor nog veel meer diensten inschakelen. Bent u benieuwd naar de opties die we bieden en welke voordelen we hebben? Lees dan snel verder!

Lees meer>>>

Wordt mijn bril verzekerd?

👉 Een veelvoorkomende vraag die regelmatig aan MeYe Optiek wordt gesteld. Omdat wij afwijken van de standaardopticiens, is dat niet heel vreemd om te vragen. Toch kunnen wij u simpelweg geruststellen: ja, ook de brillen uit de collectie van MeYe Optiek worden gewoon vergoed. In dit blog lichten wij onze werkwijzen verder toe evenals het systeem van verzekeringen en vergoedingen waar wij mee werken. Maak kennis met de diverse opties die MeYe Optiek biedt en hopelijk mogen wij binnenkort bij u langskomen!

Lees meer>>>

Heeft een beeldscherm invloed op mijn zicht?

👉 Met de komst van computers, tablets en smartphones in ons leven brengen we als mensen per dag flink wat uren achter een scherm door. Maar is dat eigenlijk gevaarlijk voor onze gezondheid en is het licht van een beeldscherm schadelijk voor onze ogen? In dit blog vertellen wij u er meer over. Want ondanks dat er verschillende malen onderzoek naar dit onderwerp gedaan is, is het lastig om één lijn te kunnen trekken. Toch zijn er wel mogelijkheden op de markt om uw ogen sowieso te beschermen als u last heeft van felle beeldschermen.

Lees meer>>>