Oogzorg op maat

bedrijfsopticien-4

Wij van MeYe Optiek in Tilburg houden van uw ogen en hierdoor hebben wij een nauwe samenwerking met de optometristen van Optometric Leisure Association.

Optometrie in een notendop

Optometrie is de wetenschap waarbij er met behulp van metingen eventuele afwijkingen aan de ogen geconstateerd kunnen worden. Zodoende is onze optometrist, wanneer nodig, het eerste aanspreekpunt bij oogklachten. Tevens voeren wij op preventieve basis een volledig oogheelkundig onderzoek, om risico’s op het ontwikkelen van een oogziekte tegen te gaan. Hierin zijn wij erg toegankelijk, want voor onze optometrist heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Onze optometrist onderzoekt uw ogen op basis van gezondheid.

Wilt u, net als ons, ook weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw ogen is gesteld? Maak dan nu een afspraak voor een volledig oogheelkundig onderzoek. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we u bijvoorbeeld informeren over passende signalen waar rekening gehouden moeten worden. Het kan ook zijn dat u voor een controle terug moet komen. Dit is bijvoorbeeld het geval als er geen directe gezondheidsrisico’s bestaan, maar wel mogelijke oogproblematiek op de lange termijn. Dit komt onder andere voor bij patiënten met diabetes mellitus, hypertensie, eencholesterol probleemof glaucoom. Ook fijn om te weten: wij hanteren korte lijnen, zodat onze optometrist u direct door kan verwijzen naar bijvoorbeeld de huisarts, orthoptist of oogarts.

Kortom: wij zien redenen genoeg om een volledig oogheelkundig onderzoek uit te voeren. Ziet u dat ook? Kom dan gerust langs voor een afspraak