logo meye optiek
leonardo d

Leonardo D.

Nieuwe technologieën , nieuwe materialen en nieuwe creaties: dit is de basis van de eyewearcollectie van Leonardo D. Alle ontwerpen springen volgens Jay Eyewear in het oog vanwege hun ontwerp, kwaliteit en technische kunnen.

Soorten Leonardo D. brillen

Leonardo D. gebruikt verbeeldingskracht en ‘knowhow’ (van de ruwe schets tot de keuze van de gebruikte materialen) om wereldwijd monturen van topkwaliteit te presenteren.

Contact

leonardo d
leonardo d vrouwen bril

Kwaliteit verzekerd

De monturen van Leonardo D. worden gekenmerkt door bijvoorbeeld een gegraveerd ontwerp, designs gemaakt van mammoetivoor (10.000 jaar oud) of designs gemaakt van massief goud of met echte diamanten. Het merk garandeert dat de productie is onderworpen aan zeer strenge controles om een ​​product ‘Made in Germany’ aan te bieden.

De juiste bril kiezen

Om een ​​absoluut nikkelvrij oppervlak te garanderen, zijn alle Leonardo D. metalen monturen voorzien van een 22 karaats ‘gold plating’. Verder is elk model van de collectie uitgerust met veerscharnieren.
Bij het kiezen van een bril zijn de mogelijkheden eindeloos, en u kunt zich overweldigd voelen door alle keuzemogelijkheden. Het doel is om een bril te vinden die bij u en uw wensen past, en waarmee u zich prettig voelt in uw dagelijkse leven. Gelukkig zijn wij er om u door het oerwoud van opties te loodsen, zodat u uw perfecte pasvorm kunt vinden. We zullen alles met u doornemen, van het kiezen van een geschikt montuur en de juiste glazen tot waar u aan moet denken voordat u tot aankoop overgaat. Lees verder voor meer informatie.

Contact

leonardo brand
contact maken

Maak een afspraak met MeYe Optiek

Naast onze kwalitatief hoogstaande merken, heeft MeYe Optiek ook service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Niet zo verwonderlijk, want als opticien aan huis moet je wel een flexibele en open uitstraling hebben. Voordat u bij ons een bril koopt, voeren we dan ook graag altijd een oogmeting uit. Deze gebeurt geheel gratis en zorgt ervoor dat wij uw bril perfect af kunnen stemmen op uw ogen. Verwacht van ons geen haastwerk, u bent dan ook geen nummertje bij ons. Niet zelden trekken we enkele uren uit voor onze klanten. Daarom komen we ook alleen langs op afspraak. Vul, om een afspraak te maken, het online contactformulier in en samen plannen we een afspraak in.