meye optiek logo

Wat zijn de voordelen van MeYe Optiek?

Als u op onze website heeft gekeken, heeft u ongetwijfeld gezien dat wij als opticien nét iets anders te werk gaan dan de standaardopticien in de winkelstraat bij u in de buurt. Onder andere een goede service en persoonlijke aandacht die wij voor u als klant hebben. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. MeYe Optiek kunt u voor nog veel meer diensten inschakelen. Bent u benieuwd naar de opties die we bieden en welke voordelen we hebben? Lees dan snel verder!

Altijd in de buurt

MeYe Optiek is een opticien die aan huis komt. Hoe dat kan? Onze meetapparatuur is handig te vervoeren evenals onze collectie brillen die we mee nemen voor u. Inmiddels zijn we werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant, van Breda tot Eindhoven: altijd een opticien bij u in de buurt. Toch heeft de opticien aan huis ook nog een ander voordeel: u maakt een afspraak wanneer u dat uitkomt. Geen haastwerk meer op een vrije dag of aansluiten in de rij bij de opticien. U plant gewoon een vrijblijvende afspraak via ons in! Zo werken we niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en zorginstellingen.

Professionele oogmeting

Ook kunt u bij ons een professionele oogmeting laten uitvoeren. Zeker als u een nieuwe bril zoekt of juist een bril moet gaan dragen, is het laten doen van een oogmeting noodzakelijk. Op basis van deze meting kunt u een bril op de juiste sterkte uitkiezen. Vervolgens wordt er een tweede afspraak ingepland om de bril te leveren. Ook is er dan uitgebreid de mogelijkheid om de bril te passen en op de juiste manier af te stellen.

Betrouwbaar, persoonlijk advies

Een ander voordeel van onze dienst en manier van werken is het persoonlijk advies. Hadden we het zojuist over haastwerk bij de opticien? MeYe Optiek trekt graag de tijd voor een afspraak uit, totdat u geholpen bent. We voorzien u bovendien graag van passend advies en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Altijd een bril die bij u past

In onze collectie vindt u altijd een divers aanbod brillen en zelfs merk brillen. Of u nu een flitsend nieuw montuur zoekt of een degelijke, betrouwbare bril op scherpte: iedereen heeft een andere voorkeur als het op brillen aankomt. Naast een standaard bril die u in het dagelijks leven draagt, hebben we bovendien ook de keuze uit nog meer soorten brillen. Denk aan zonnebrillen (ook op sterkte), speciale computerbrillen, sportbrillen en varifocus brillen.

Makkelijk contact maken

Contact met MeYe Optiek geschiedt op een toegankelijke en laagdrempelige manier. Als opticien aan huis bent u het die de afspraak met ons plant. Dit is dan ook belangrijk om altijd even te doen! Vul hiervoor het online-contactformulier op onze website in of bel met ons via het telefoonnummer 0162-726 994. Wij komen graag met u in contact om te kijken naar de verschillende opties!