logo meye optiek

Opticien in Eindhoven en Omgeving

Kunt u lastig uit de voeten of heeft u weinig tijd om een opticien in Eindhoven te bezoeken? MeYe Optiek is dan wellicht een oplossing die u verder helpt. Onze diensten in Eindhoven en omgeving bieden wij namelijk thuis, bij u op kantoor en in verschillende zorginstellingen aan. Hierdoor is er altijd een opticien in Eindhoven bij u in de buurt. Letterlijk; want dankzij onze flexibele werkhouding komen wij gewoon bij u aan huis, waar u in alle rust en zonder haastwerk een nieuw montuur kunt kiezen, uw ogen op kunt laten meten of advies kunt vragen voor uw bril of brillenvergoeding

Een opticien in Eindhoven aan huis

Een probleem dat vaak voorkomt is dat opticiens buiten de reguliere werktijden niet of nauwelijks te bereiken zijn. Wanneer u geen tijd heeft om uw opticien in Eindhoven te bezoeken omdat u tot laat werkt of wanneer u in de weekenden graag niet aansluit in de rij, biedt MeYe Optiek professioneel soelaas. Als opticien in Eindhoven trekken we graag voor u de tijd uit. Het komt dan ook niet zelden voor dat we enkele uren bij onze klanten zijn, naargelang u de tijd heeft of nodig heeft om een bril op te meten en uit te proberen.

Verschillende monturen

Een bril is niet langer alleen maar een hulpmiddel om uw zicht te verbeteren. Tegenwoordig is een bril meer: het is een stijlicoon dat aansluit op uw eigen wensen en modieuze voorkeuren. Daarom is er een zeer groot aanbod monturen en glazen beschikbaar. Als opticien in Eindhoven nemen wij onze meetapparatuur en een deel van de collectie mee naar u. Zit er een montuur dat u zoekt niet tussen? Dan kunnen we via onze leveranciers altijd een meer modellen komen. U vindt zowel bekende modemerken als degelijke kwaliteitsmerken in onze collectie. Een bril vinden die dus niet bij u pas is dus eigenlijk onmogelijk!

Meer dan een bril

Maar die verschillende monturen uit onze collectie is niet alleen het enige dat we aanbieden. Zo nemen we onze meetapparatuur gewoon mee naar u toe, zodat we van meting tot het afstellen of bijstellen van uw bril helemaal voor u uit kunnen voeren. Ook hebben we keuze uit specifieke brillen die uw zicht verbeteren of ogen beschermen. Denk bijvoorbeeld aan leesbrillen, computerbrillen en verschillende modellen zonnebrillen.

Wilt u een afspraak? Neem contact op!

Wij helpen u graag om uw zicht te verbeteren. MeYe Optiek werkt weliswaar alleen maar op afspraak, maar we zijn goed bereikbaar. Vul daarom voor een (vrijblijvende) afspraak het online-contactformulier via de website in. We komen graag met u in contact en kijken samen met u hoe we u ergens mee kunnen helpen. Ook wanneer u vragen heeft over brillenvergoeding of advies nodig heeft bij het kiezen van een bril horen wij dat natuurlijk graag!