meye optiek logo

Een Opticien in Tilburg die bij u Langskomt

Een opticien in Tilburg die bij u langskomt, is dan niet alleen handig, maar u kunt in alle rust een nieuwe bril proberen. Precies dat is hoe ver de service van MeYe Optiek gaat. Als opticien in Tilburg kunt u onze diensten inschakelen op ieder door u gewenst moment. Benieuwd hoe dit precies in z’n werk gaat en welke service wij u bieden? Hieronder vertellen wij u graag meer over onze werkzaamheden als opticien in Tilburg; plan vandaag nog een afspraak in.

Opticien in Tilburg nodig? Bel MeYe Optiek!

U las het goed: als opticien in Tilburg en omgeving komen wij gewoon bij u aan huis. Dit kan dankzij onze flexibele houding, maar ook dankzij onze manier van werken. We zijn namelijk een mobiele opticien aan huis die precies dezelfde service biedt als een opticien in een optiekzaak. Met als grote verschil dat u bepaalt wanneer u gebruik van ons maakt. Inmiddels hebben we als opticien in Tilburg al vele klanten mogen helpen. Van jong tot oud en of u nu een varifocus of leesbril op sterkte zoekt: u vindt ze in ons assortiment.

Ons aanbod: van oogmeting tot bril

Een opticien aan huis? Hoe werkt dat dan? Allereerst hebben we alle apparatuur om een goede oogmeting te kunnen doen bij. Deze draagbare computers en meetinstrumenten nemen we gewoon mee naar uw huis of zelfs kantoor mee. Zo kunt u zelf bepalen wanneer er een meting wordt uitgevoerd. Ook hebben we altijd een deel van onze collectie brillen en monturen bij, zodat u altijd een keuze heeft. Zit uw bril er niet tussen? Geen probleem. Wij kunnen gemakkelijk aan andere modellen komen.

Een heldere service

Onze service staat op de eerste plaats. Niet zo verwonderlijk, aangezien u bepaalt wanneer en waar onze diensten ingezet moeten worden. Helaas zien we tegenwoordig te vaak dat het bezoek aan een opticien haastwerk is. Vaak kunt u er alleen terecht overdag en bent u niet de enige die langskomt. Bij MeYe Optiek zijn we daar wars van. In plaats van al dat gehaast, trekken wij graag de tijd uit om een oogmeting bij u uit te voeren. Door onze ruime werktijden kunt u zelfs in de avonduren (tot negen uur) onze diensten inschakelen!

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u benieuwd naar onze diensten denkt u: ik wil graag een oogmeting? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in via onze website. Ook is het mogelijk om even te bellen met ons. We horen graag op welke manier we u het beste kunnen helpen. Wanneer u vragen heeft over de brilvergoeding die uw verzekering biedt, horen wij dat ook graag. We zijn bekend met de gebruikelijke verzekeraars en kunnen via het online platform Icodis+ declaraties indienen. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op via het online-contactformulier op de website.