meye optiek logo
jaguar bril

Jaguar brillen

Snelle auto’s, vlotte mensen, luxe en een kwalitatief hoogstaande leefstijl: daar is waar het merk Jaguar voor staat. En dat geldt niet anders dan voor Jaguar brillen. Want naast auto’s maakt het automerk tegenwoordig ook een brede collectie monturen die geheel in lijn liggen met de waardes Jaguar. Jaguar Eyewear staat garant voor verschillende Jaguar brillen die naadloos aansluiten op het comfort en stijl die op deze moment in trek zijn. Wilt u ook een stoer, eigentijds montuur met een luxe uitstraling? De Jaguar brillen uit onze collectie zijn dan echt iets voor u.

Soorten Jaguar brillen

Of u een bril nodig heeft, hangt af van de sterkte van uw zicht. Daarom heeft Jaguar brillen met verschillende sterktes. Hoewel er diverse modellen beschikbaar zijn, kenmerken de Jaguar brillen zich door hun strakke lijnen en mooie gevormde lijnenspel. Juist dat maakt de Jaguar brillen uit onze collectie populair. Door dat strakke lijnenspel hebben de brillen een wat rechthoekige vorm, die modern en stijlvol oogt. Dankzij de breedte van deze glazen biedt de bril genoeg zichtsterkte vanuit alle hoeken. Naast onze brillen met of zonder varifocus, bieden we ook Jaguar zonnebrillen aan in ons assortiment: een exclusieve bescherming tegen het zonlicht.

Contact

jaguar brillen
jaguar

Kwaliteit verzekerd

Een bril duur? Dat kunnen we begrijpen, aangezien het op de juiste maat slijpen van brillenglazen een erg precies werkje is. Ook het merk, materiaal van het montuur, vorm en gebruikte technieken bij het maken spelen een rol. En zeg nu zelf: u wilt ook niet met een bril rondlopen waar snel iets aan mankeert. Toch wordt het dragen van een bril vaak geheel of deels vergoed door een zorgverzekeraar. Wij zoeken daarom ook voor u uit of u verzekerd bent voor het dragen van een bril of wat u zelf nog bij moet betalen.

De juiste bril kiezen

Het kiezen van de juiste bril is geen sinecure. Zorg er dus voor dat de bril die u uitkiest, aansluit op uw gezicht en dat, uiteraard, uw bril op de juiste sterkte is. Weet u dit (nog) niet? Geen probleem. Want in dat geval komen wij gewoon bij u langs met onze meetapparatuur. Zo kunnen we dankzij een professionele meting precies nagaan hoe sterk uw bril moet zijn. Deze meting voeren wij graag gratis voor u uit. U betaalt geen voorrijkosten.

Contact

jaguar sale
jaguar zonnebril

Maak een afspraak met MeYe Optiek

Naast onze kwalitatief hoogstaande merken, heeft MeYe Optiek ook service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Niet zo verwonderlijk, want als opticien aan huis moet je wel een flexibele en open uitstraling hebben. Voordat u bij ons een bril koopt, voeren we dan ook graag altijd een oogmeting uit. Deze gebeurt geheel gratis en zorgt ervoor dat wij uw bril perfect af kunnen stemmen op uw ogen. Verwacht van ons geen haastwerk, u bent dan ook geen nummertje bij ons. Niet zelden trekken we enkele uren uit voor onze klanten. Daarom komen we ook alleen langs op afspraak. Vul, om een afspraak te maken, het online-contactformulier in en samen plannen we een afspraak in.

jaguar brillen meye