logo meye optiek
joop vrouwenbril

Joop!

Joop! is een modebewust brillenmerk dat een brede collectie heeft op het gebied van mannen- en vrouwenbrillen. De Joop! brillen uit de collectie van MeYe Optiek worden dan ook zorgvuldig uitgekozen: wat is er op dit moment in trek? Wat zijn mooie, opvallende monturen? Hierdoor kunnen we een altijd variërende collectie Joop! brillen aanbieden. De kwaliteit van dit merk uit zich onder andere in het gebruik van slijtvaste materialen, modieuze vormen en een stijlvol montuur. Het enige dat ontbreekt zijn uw ogen achter de glazen. Maak kennis met deze unieke brillen en monturen.

Soorten Joop! brillen

De Joop! brillen uit onze collectie zijn er voor zowel de modebewuste personen, maar ook voor de brillendrager die op zoek is naar een ‘gewoon goede’ bril. Joop! brillen vervullen beide functie met verve. De combinaties van kunststof en metalen maken een solide bril die in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar is. Naast de gebruikelijke brillen (ook varifocus) bieden we ook zonnebrillen of leesbrillen. Vraag altijd naar het assortiment!

Contact

merkbrillen
joop zonnebril

Onze manier van werken

Maar hoe werkt MeYe Optiek dan? Allereerst komen we bij u langs met onze collectie Joop! brillen. In alle rust kunt u de verschillende monturen en modellen uit het assortiment uitproberen. Heeft u er een gevonden die u aanspreekt? Dan is het tijd om uw bril op te meten. Dit doen we door middel van een (gratis) oogmeting. Vervolgens komen een tijd later terug met het door u gewenste montuur en formaat. Dan bent u er echter nog niet: uiteraard moeten we de bril ook nog proberen en eventueel afstellen waar nodig. Gaat er onverhoopt iets stuk of vindt u uw bril toch niet lekker zitten? Geen probleem! Wij kunnen uw bril herstellen en aanpassen.

Een opticien aan huis

Het grote voordeel van MeYe Optiek is dat wij aan huis komen. Geen lange wachttijden meer bij de opticien of lastige afspraken tijdens werkuren moeten maken. Nee, met onze service kunnen wij u op uw eigen tempo helpen. Verwacht dan ook geen haastwerk, maar een persoonlijke begeleiding bij het opmeten, kiezen en uiteindelijk afstellen van de juiste bril. Neem gerust alle tijd om uw bril uit te proberen; en niet zelden trekken we meerdere uren uit om samen de juiste bril, het montuur of afstelling te vinden. Naast onze aan huis service kunt u MeYe Optiek ook inzetten als bedrijfsopticien of vragen om naar een verzorging

Contact

joop mannen
contact

Vrijblijvend een afspraak maken

Persoonlijk contact en een goede begeleiding staan bij MeYe Optiek voorop. Omdat wij aan huis komen weet u precies met wie u te maken heeft. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan op doordeweekse dagen en op zondagen op een door u gewenste tijd en zelfs tot negen uur ’s avonds. Zo weet u zeker dat de opticien tijd voor u vrijmaakt. Aarzel niet en maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak met MeYe Optiek.