OOGMEET WEKEN!

Ontvang Gratis Blond Amsterdam Giftset

*Bij aankoop van een complete bril.

Onze ogen werken ongemerkt de hele dag voor ons. Daarom kan het lang duren voordat u doorhebt dat uw zicht niet meer optimaal is.
blond amsterdam

OogmeetWeken

Bij Meye Optiek

U bent van harte welkom voor een gratis oogmeting t.w.v. € 39,95 en persoonlijk advies op basis van uw specifieke kijkgedrag en -behoeftes. Als u ergens anders een bril hebt gekocht en u bent tevreden, kom dan bij ons langs voor een gratis second opinion.
Dit jaar krijgen onze klanten bij aankoop van een complete bril in deze campagneperiode een limited edition Blond Amsterdam Giftset met een bord, kommetje en mok, verpakt in een bijpassende tas. Een bijzonder leuke blikvanger waarmee u, zeker, veel plezier zult hebben.

Ontvang Gratis Blond Amsterdam Giftset Cadeau

Let’s have some breakfast! Deze ontbijtgeschenkset van Blond Amsterdam is leuk om te combineren met het overige servies van Blond Amsterdam.

Femque en Janneke, ontwerpsters van Blond Amsterdam, hebben speciaal voor deze landelijke oogmeetweken een unieke giftset ontworpen.  Koop een complete bril of contactlenspakket en krijg een limited edition Blond Amsterdam giftset t.w.v. € 70,-.

De set bestaat uit een ontbijtbord, een beker (0,35L) en kom. De items zijn mooi verpakt in een doos en daarom leuk om cadeau te geven. Maar de set is ook prima te combineren met je huidige collecties van Blond Amsterdam. Kortom genoeg mix and match opties!

Scherpte eist kwaliteit

Meye Optiek levert pure kwaliteit. Van professionele oogmeting tot een prachtige merkbril die ideaal bij u past.

veranderende kijkgedrag

Voor optimaal kijkcomfort is het belangrijk dat uw zichtoplossing aansluit bij uw kijkgedrag. Kom en krijg de juiste advies.

Gratis oogmeting

Iedereen vanaf 10 jaar kan een gratis oogmeting laten uitvoeren door Meye Optiek.

Hoe vaak oogmeting

Ons advies is om iedere twee jaar je ogen opnieuw te laten testen, ook als je al een bril of lenzen draagt.

Oorzaak wazig zien

Zie jij wazig? Maak direct een afspraak bij Meye Optiek en profiteer gelijk met de waanzinnige actie die op dit moment loopt.

oogmeetweken 2022

Begin oktober is een nationale actie Oogmeetweken van start gegaan. Profiteer van deze waanzinnige actie.

Oogmeetweken zijn gestart!

gift blond amsterdam
Bemachtig Blond amsterdam
Femque en Janneke, ontwerpsters van BLOND Amsterdam, hebben speciaal voor deze landelijke Oogmeetweken een unieke brunch set gift ontworpen. Ontvang deze set bij Meye Optiek.
oogmeetweken 2022
Denk aan Opticien
Nu is het beste tijd om aan uw opticien te denken. Elk jaar, als de dagen korter worden, wordt ook het licht van de zon minder sterk. Contouren vervagen en door de kenmerkende regenbuien wordt het zicht ook letterlijk minder. Tijd om je ogen na te kijken.
oogmeetweken
Kom en test je ogen
Ontvang een gratis oogmeting. Want u hoeft met minder zicht geen genoegen te nemen. Met een goede kijkoplossing en de juiste sterkte brillenglazen ziet u weer zo scherp als in de zomer. Minder daarvan is geen optie.
ogen meten
Ontvang Cadeau bij aankoop van een bril
Bij aankoop van een complete bril krijgt u een Limited edition Blond Amsterdam giftset ter waarde van €70! Alleen tijdens de oogmeetweken!

Kom bij
meye optiek