Samenwerking tussen MeYe Optiek en OLA – Optometric Leisure Association

Vanaf december 2021 is Jurgen Kuiterman (optometrist KP-79101783987met zijn bedrijf OLA (Optometric Leisure Association)een vaste waarde geworden van MeYe Optiek. Door een samenwerking tussen MeYe Optiek en OLA optometristen zijn wij in staat om de ogen van onze klanten op zeer deskundige wijze te controleren en beoordelen op diverse oogziektes en aandoeningen.

 

Tijdig signaleren van oogziektes!

Nu de vergrijzing groter wordt en gebruik van digitale apparatuur exponentieel toeneemt, zien wij oogklachten en zichtvermindering toenemen.Tijdig signaleren van oogziektes en aandoeningen is van essentieel belang en daarom vinden wij bij MeYe Optiek dat dit stukje oogzorg onmisbaar is geworden bij een oogmeting.

Onopgemerkt kunnen zich bepaalde oogaandoeningen ontwikkelen  en op deze manier met een preventief oogonderzoek breiden wij oogzorg uit.

Oogonderzoek:

Tijdens het onderzoek bekijken wij en beoordelen  onder andere :

•voorste gedeelte van het oog

•midden gedeelte en het netvlies     

•netvlies foto (Fundus) wordt gemaakt met een funduscamera om macula (het netvliescentrum), papil (blindevlek) nervusoptica (oogzenuw) te beoordelen.

 

Diabetes, glaucoom, maculadegeneratie, staar, het zien van flitsen, dubbel zicht met een oog, het zien van vervormde lijnen, moesjes (sliertjes).

Om bovengenoemde oogaandoeningen uit te sluiten raden wij het iedereen aan om zijn ogen preventief te screenen door meest moderne apparatuur en natuurlijk beoordelingsrapport wordt verzorgt door OLA optometristen.

Optometrisch onderzoek wordt uitsluitend op afspraak uitgevoerd. Wij rekenen voor een optometrisch onderzoek €69,50, schaf je een bril aan bij MeYe Optiek dan is het onderzoek kosteloos. Bij aanvullende verzekeringen wordt dit grotendeels vergoed (deze kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar).