meye optiek

Optometrie

9 dec 21

Samenwerking tussen MeYe Optiek en OLA – Optometric Leisure Association

Vanaf december 2021 is Jurgen Kuiterman (optometrist KP-79101783987) met zijn bedrijf OLA (Optometric Leisure Association) een vaste waarde geworden van MeYe Optiek. Door een samenwerking tussen MeYe Optiek en OLA optometristen zijn wij in staat om de ogen van onze klanten op zeer deskundige wijze te controleren en beoordelen op diverse oogziektes en aandoeningen.

Tijdig signaleren van oogziektes!

Nu de vergrijzing groter wordt en gebruik van digitale apparatuur exponentieel toeneemt, zien wij oogklachten en zichtvermindering toenemen. Tijdig signaleren van oogziektes en aandoeningen is van essentieel belang en daarom vinden wij bij MeYe Optiek dat dit stukje oog zorg onmisbaar is geworden bij een oogmeting.

Onopgemerkt kunnen zich bepaalde oogaandoeningen ontwikkelen en op deze manier met een preventief oogonderzoek breiden wij oog zorg uit.

Wat doen wij tijdens oogonderzoek?

Tijdens het onderzoek bekijken wij en beoordelen onder andere:

  • Voorste gedeelte van het oog
  • Middengedeelte en het netvlies
  • Netvlies foto (Fundus) wordt gemaakt met een funduscamera om macula (het netvliescentrum), papil (blind vlek) nervusoptica (oogzenuw) te beoordelen.

Preventief screenen tegen oogaandoeningen

Diabetes, glaucoom, maculadegeneratie, staar, het zien van flitsen, dubbel zicht met een oog, het zien van vervormde lijnen, moesjes (sliertjes).

Om bovengenoemde oogaandoeningen uit te sluiten raden wij het iedereen aan om zijn ogen preventief te screenen door meest moderne apparatuur en natuurlijk beoordelingsrapport wordt verzorgt door OLA optometristen.

Optometrisch onderzoek wordt uitsluitend op afspraak uitgevoerd. Wij rekenen voor een optometrisch onderzoek €69,50, schaf je een bril aan bij MeYe Optiek dan is het onderzoek kosteloos. Bij aanvullende verzekeringen wordt dit grotendeels vergoed (deze kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar).

Maak vrijblijvend een afspraak!

MeYe Optiek werkt alleen maar op afspraak. Dit heeft vooral voor u een groot voordeel, aangezien u naar wens een datum en tijd met ons kunt afspreken. Met onze flexibele werktijden (tot negen uur in de avond) kunnen we bovendien ook bij u langskomen na uw werk. We trekken graag voor u de tijd uit, zodat u in alle rust een bril kunt kiezen die bij u past. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en wilt u een bril aanmeten door MeYe Optiek. Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige Artikelen

Hoe kies je de perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Hoe kies je de perfecte bril voor jouw gezichtsvorm

Er komt meer kijken bij het vinden van de perfecte bril dan alleen het kiezen van een stijl die je mooi vindt. Je moet er ook voor zorgen dat de bril bij je gezichtsvorm past. Het dragen van het verkeerde type bril kan je hele look in de war brengen. En erger nog, je...

Lees meer
Is het tijd voor een bril na een staaroperatie?

Is het tijd voor een bril na een staaroperatie?

Een staaroperatie is een veel voorkomende en veilige procedure. Meer dan 90% van de mensen die een staaroperatie hebben ondergaan, zal daarna een beter zicht hebben. De meeste mensen zullen na een staaroperatie geen bril nodig hebben om op afstand te kunnen zien. Het...

Lees meer